Trailer na skvěle vypadají seriál z universa Star Wars. Upoutávka na nový film s Willym Wonkou. A ochutnávka z překvapivě lákavé DC komiksovky


 Trailerové střípky.

Universum Star Wars se nám rozrůstá i díky seriálům pro streamovací platformu Disney+, kdy nám nově přibude seriál Ahsoka. Ten udělá samozřejmě radost fanouškům animovaných seriálů, ale vypadá to, že by měl potěšit všechny, kteří mají rádi svět Hvězdných válek, protože nový trailer naznačuje, že půjde o sympatické a poměrně dospělé dobrodružství. Premiéra je naplánována na 23. 8. 2023.


O něco později a to 14. 12. 2023 bude mít premiéru další film s Willym Wonkou, tentokrát nazvaný jednoduše Wonka. Hlavní role se ujme Timothée Chalamet a podíváme se do období, kdy byl hlavní hrdina mladší než ve většině ostatních adaptací. 

 

A nakonec tu máme trailer na DC film Blue Beetle (premiéra 17. 8. 2023), od kterého jsme si upřímně nic moc neslibovali, ale trailer vypadá dobře. Asi to nebude zlomová podívaná a nejsme si úplně jistí, jestli vydělá, ale působí to jako oddechová akční jízda.


Zdroj: DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat