Superman: Legacy - Ve filmu se objeví Green Lantern, Mister Terrific i Hawkgirl


 Superhrdinů nebude ve filmu zrovna málo.

Ústřední postavou filmu Superman: Legacy (premiéra) bude samozřejmě Clark Kent/Superman v podání Davida Corensweta, ale dalo se čekat, že nepůjde o jediného superhrdinu, kterého uvidíme. To se nyní potvrdilo, vyšlo najevo, že se dočkáme i Hawkgirl (Isabela Merced), Guye Gardnera/Green Lanterna (Nathan Fillion) a Mistera Terrifica (Edi Gathegi). 

Ostatně, proslýchá se, že proti Supermanovi se postaví tým známý jako Authority (který nemá vždy zlé úmysly, ale jeho metody jsou velmi sporné) a ten je poměrně nebezpečný a je jasné, že i Superman bude potřebovat pomoc. 

Pokud jde o jednotlivé postavy, tak Green Lanterna asi není nutné představovat, jde o člena mezigalaktické organizace, která střeží bezpečí ve vesmíru a její členové používají prsteny schopné generovat různé objekty. Hawkgirl má vybavení z kovu Nth, je nadlidsky silná, odolná, má vynikající reflexy a s pomocí křídel dokáže létat. A Mister Terrific je miliardářem, který poté, co zabránil sebevraždě přešel na dráhu superhrdiny, disponuje fotografickou pamětí a je výtečný akrobat. 

Samozřejmě je fajn, že uvidíme více zajímavých postav, ale současně jsou na místě obavy, jestli to neodtáhne pozornost od Supermana a Lois (Rachel Brosnahan), což Gunn popřel, potvrdil, že příběh je na prvním místě a ten se zaměří právě na tuhle dvojici.

A jen pro informaci, James potvrdil, že Fillion bude Green Lanterna ztvárňoval i v dalších projektech od DC.

Zdroj: Vanity Fair, Threads, DC Comics (úvodní obrázek)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat