She-Hulk: Marvel podle kaskadéra ubližuje Daredevilovi


 Chris Brewster není nadšen.

Seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička čelil množství kritiky a to především kvůli hodně over to top ztvárnění, byť se právě to inspirovalo u komiksu a sám jeho tvůrce hranou verzi bránil, protože odpovídala předloze. 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL PRÝ ODMÍTL POŽADAVEK HVĚZDY SERIÁLU DAREDEVIL

Nicméně, mnoho lidí z toho nebylo nadšeno a do kritiky seriálu se pustil i Chris Brewster, který pracoval jako kaskadér na seriálu od Netflixu Daredevil, kde zaskakoval za představitele ústřední role Charlieho Coxe

V seriálu She-Hulk se Daredevil také objevil, ale kaskadérem byl Justin Eaton a Chris nebyl z nového ztvárnění Daredevila nadšen. Ne proto, že měl nového kaskadéra, ale proto, že se hodně sázelo na speciální efekty:

"Myslím, že nyní, když MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) převzalo tuhle postavu, myslím si, že jí opravdu opravdu ubližují. Když se podíváte na She-Hulk, změnili ho v animovaného. Je to vše animované a vypadá to špatně. Víte, mám rád speciální efekty, které vylepší skutečný pohyb, ale když nemáte žádný skutečný pohyb, stane se z toho prostě jen animace. Jsou to jen speciální efekty, nemá to žádnou váhu. A to, co vždy dělalo akci v Daredevilovi tak dobrou, bylo to, že byla organická."

Jednoduše řečeno by byl Chris rád, pokud by to bylo jako v seriálu Daredevil, kde se samozřejmě používala závěsná lana a podobné techniky, ale do akce se zapojovali skuteční lidé a na rozdíl od She-Hulk, kde se hodně spoléhalo na kouzla počítačové grafiky. 

Uvidíme, jak tomu bude v chystaném seriálu Daredevil: Born Again, který se aktuálně chystá a měl by mít premiéru příští rok.

Zdroj: Ikuzo Unscripted, Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat