Doctor Strange se vrátí příští rok. Kina přestávají promítat Flashe, není dost diváků. A Marvel prý odmítl požadavek hvězdy Daredevila

 


Komiksové střípky.

Zatím nebylo jasné, zda se dočkáme návratu Doctora Strange, ale nyní to jasné je. Dojde k němu a to příští rok. Prozradil to jeho představitel Benedict Cumberbatch, který ale neprozradil, ve kterém projektu to bude. 

Flashovi ubývají kina

Není tajemstvím, že si Flash (2023) nevede finančně zrovna dobře, odhaduje se, že by pro Warner Bros. Discovery mohl přinést ztrátu až 200 milionů dolarů. A nyní vyšlo najevo, že provozovatelé kin ubírají téhle DC komiksovce kina, protože se prostě a jednoduše nedaří nalákat dost lidí. Aktuálně jen v Severní Americe ubylo cca 1 500 sálů, kde je Flash promítán. 

Marvel Charlie Coxovi nevyhověl

V současné chvíli se připravuje seriál Daredevil: Born Again, ve kterém se sice vrátí Charlie Cox, ale je patrné, že Marvel nechce příliš navazovat na seriál Daredevil od Netflixu a to je jasné i z toho, že údajně odmítl požadavek Coxe na to, aby se jako jeho kaskadér vrátil Chris Brewster, který s ním spolupracoval právě na sérii pro Netflix. 

Zdroj: JW3, Animated Times, Ikuzo Unscripted, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat