Rebootujte Marvelovské filmové universum, je v něm až příliš obsahu, navrhuje tvůrce televizního DC světa

 

Marc Guggenheim by nebyl proti rebootu MCU.

Marvelovské filmové universum (MCU) se stále rozrůstá a aktuálně obsahuje desítky filmů a slušné množství seriálů k tomu. A tyhle projekty často bývají poměrně dost propojeny. To ale může být pro některé diváky nepříjemné, protože prostě nestíhají sledovat vše. A mezi ně patří i spolutvůrce takzvaného Arrowverse, tedy televizního universa poskládaného z DC seriálů Marc Guggenheim:

"Kdybych se najednou ocitl v roli Kevina Feigeho (kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce), v podstatě bych udělal to, co navrhoval Iger (Bob Iger, šéf společnosti Disney, pod kterou Marvel spadá, pozn. redakce), což je prořezání stromu. Víte, je tu prostě příliš obsahu. Jsem něco jako největší marvelovský nerd všech dob a přesto jsem neviděl Moon Knighta. Nestačím s tím držet krok. Je tu jednoduše příliš obsahu."

Marc věří tomu, že v minulosti bylo MCU úspěšné proto, že jste se mohli podívat na jakýkoliv film a nebylo nutné znát všechny předchozí, abyste si ho užili a navrhuje i to, že by nebylo špatné dané universum rebootovat. 

K tomu asi v dohledné době nedojde, ale jednou se k tomu možná Marvel rozhoupe. Zatím to ale v plánu rozhodně není.

Zdroj: The Aarthi and Sriram Show, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat