Odhady tržeb DC komiksovky Blue Beetle jsou hodně pesimistické. A na druhého Aquamana a Dunu si možná počkáme déle


 Filmové střípky.

Pro nás, kteří máme rádi animované projekty od DC není Blue Beetle neznámou postavou, ale je asi možné tvrdit, že nepatří k nejproslulejším komiksovým hrdinům od DC. Nepředpokládali jsme tím pádem to, že jeho hraná sólovka bude rekordní podívanou, pokud jde o tržby. Ovšem přesto nás překvapilo, jak nízké jsou první odhady tržeb za první víkend v severoamerických kinech. Mluví se o 12 až 17 milionech dolarů a za celou dobu v kinech by to mohlo být něco mezi 27 až 55 miliony dolarů. A to je u projektu za 120 milionů dolarů překvapivě nízká částka. Ta se ale nemusí potvrdit, nebylo by to poprvé, kdy by se analytici pletli. Premiéra je naplánována na 17. 8. 2023.

A když už došla řeč na premiéry, tak aktuálně probíhá stávka scenáristů a herců a pokud se protáhne, což je možné, ovlivní to premiéry mnoha projektů. Například se zdá, že bychom si na druhého Aquamana a další Dunu mohli počkat déle. 

Není jasné, na kdy přesně by mohly být přesunuty premiéry, ale do kin by dorazily až příští rok s tím, že aktuálně je premiéra Aquaman and the Last Kingdom naplánována na 21. 12. 2023 a Duna: Část druhá by měla být k vidění 2. 11. 2023.

Zdroj: BoxOfficePro, Variety, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat