Marvelovský herec nečeká, že se do MCU ještě vrátí. A DC oznámilo další film na motivy Watchmen


 Komiksové střípky.

Herec Martin Freeman se objevil v několika projektech z Marvelovského filmového universa, zatím naposledy to bylo v aktuálně běžící sérii Secret Invasion/Tajná invaze, ale podle vlastních slov se herec nedomnívá, že ho ještě uvidíme, byť v to doufá:

"Nikdy jsem si nemyslel, že mám v MCU budoucnost. Vždy jsem předpokládal, že nemám, což je nejbezpečnější přístup. Myslím, že je to nejbezpečnější věc s ohledem na to, že nejsem členem áčkového týmu MCU. Rozhodně jsem na střídačce. Jsem malý milý náhradník. Mohu se objevit kdykoliv mě potřebují na pět minut na konci hry. Nic nepředpokládám, ne to, že mám budoucnost v MCU. Ale cokoliv se stane, bude to příjemný bonus."

Zatím nejsou zprávy, že by se vrátil, ale v marvelovském světě postavy mizí a objevují se jako na běžícím páse, takže těžko říct, jestli ho ještě uvidíme. 

Návrat Watchmenů

Co se ale ví je to, že nám DC v příštím roce nabídne dva zajímavé animované filmy. Další adaptaci zápletky Crisis on Infinite Earths nazvanou Justice League: Crisis on Infinite Earths a animované Watchmen, kteří budou odděleni od hlavní dějové linky DC Universe. 

Není známo přesné datum premiéry ani u jednoho filmu, ale jak bylo řečeno, dočkáme se příští rok.

Zdroj: Collider, The Direct, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat