Deadpool 3: Žádný strach, je tam spousta nepřístupného materiálu, potvrdil herec


 Sice film vzniká pod hlavičkou Disneyho, ale i tak bude hodně divoký.

Když se společnost Fox stala součástí firmy Disney a bylo oznámeno, že vznikne třetí film Deadpool (premiéra 2. 5. 2024), objevily se pochopitelné obavy, že Disney, který se prezentuje jako prorodinný, nedovolí, aby byl projekt mládeži nepřístupný. 

První dva díly měl na starosti Fox ještě v době, kdy nepatřil pod Disneyho, takže si mohl vyhodit z kopýtka, ale fandové se báli, že tentokrát tomu bude jinak. 

Následně ale bylo oznámeno, že i třetí Deadpool bude mít přístupnost R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby) a to potvrdil i herec Karan Soni (Dopinder):

"Začal jsem na tom pracovat, takže mohu říct, že je to stejné jako v případě prvních dvou dílů. Je to drsné R. Je tam spousta těchto věcí, takže to nepůsobí odlišně. Jediná věc, která je pro mě jiná je to, že tentokrát jsem nedostal scénář. V případě předchozích dvou jsme ho dostali a minimálně v mém případě je tu ten rozdíl... Jsou velmi striktní. Viděl jsem jen útržky toho, v čem jsem."

Není to překvapením, Marvel (spadá pod Disney a má na starosti Deadpoola) je v případě informací o filmech velmi opatrný a snaží se (obvykle ale marně) zabránit úniku spoilerů. Pro nás je ale dobrou zprávou, že i třetí Deadpool bude drzá a brutální podívaná.

Zdroj: ComicBook, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat