Barbie vs Oppenheimer, film o legendární panence vydělá více než dvakrát víc, očekávají analytici

Z Oppenheimera ale propadák zřejmě nebude. 

Během tohoto víkendu se v kinech střetnou dva velmi očekávané a také velmi rozdílné filmy. Neotřelá komediálně laděná Barbie (2023) a historická podívaná od Christophera Nolana Oppenheimer (2023). A samozřejmě bude zajímavé sledovat, jak si tyhle dva filmy povedou. 

Asi není překvapením, že za favorita víkendových tržeb je považována Barbie, protože jde o uvolněnější zábavu, ale Nolan je na druhou stranu velmi oblíbený režisér, který umí přitáhnout lidi do kin. 

Ovšem, zatím to vypadá, že Barbie skutečně zvítězí a to na plné čáře. Během předpremiéry ve čtvrtek si ze severoamerických kin odnesla 22,3 milionů dolarů, což se žádnému jinému filmu letos nepovedlo, zatímco Oppenheimer se musel spokojit (se stále slušnými) 10,5 miliony dolarů. 

Pokud jde o víkendové tržby, pak se předpokládá, že Nolanova novinka si připíše 49 milionů dolarů a Barbie více než dvojnásobek a to 110 milionů dolarů. 

Ale jestli chcete brblat, kam to svět spěje, tak nutno zmínit, že se z Barbie vyklubalo něco úplně jiného, než se původně předpokládalo. Nejde o klasickou rodinnou podívanou, ale film, který se nebojí drsnější humoru, obsahuje několik zajímavých motivů a skvělé herecké výkony. 

Kromě toho, některá kina nabízejí oba projekty jako "kombo", pro které se zažilo označení Barbieheimer a nabízí divákům možnost si užít oba dva filmy těsně za sebou, takže si nemusejí vybírat.


Zdroj: ComingSoon, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat