Vrátí se Johnny Depp do Pirátů z Karibiku? Odpověď vás asi nepotěší


 Moc detailů jsme se nedozvěděli. 

Johnny Depp byl určitou dobu v nelibosti kvůli obviněním z násilného chování během jeho vztahu s Amber Heard. Ale poté, co (částečně) zvítězil u soudu se pomalu dostává zpět na výsluní. Mnozí tak doufají, že se jako ikonický Jack Sparrow vrátí do filmové série Piráti z Karibiku. 

Právě na to byl tázán jeden ze šéfů společnosti Disney Sean Bailey a jeho odpověď byla velmi... jak to jen říct, politicky formulovaná:

"Myslíme si, že máme opravdu skvělý vzrušující příběh, který bude poctou předchozím filmům, ale současně nabídne něco nového."

Co se týče návratu Deppa, k tomu dodal ještě:

"V tuto chvíli je to nezávazné."

Tím pádem není ruka v rukávu a není jisté, že se Jack Sparrow vrátí, speciálně pak s ohledem na to, že Depp nebyl nadšen z toho, jak Disney reagoval v době, kdy čelil různým obviněním. Ale názory se samozřejmě názory mění (speciálně v branži, kde se mává šeky s desítkami milionů dolarů) a je stále možné, že se Depp do universa Pirátů z Karibiku znovu podívá. I když budoucnost projektu je nejistá, šestý díl rozhodně není vytesán do kamene a sice se mluví o spin-offech, ale zatím není jasné, kdy a jestli vůbec k nim dojde.

Zdroj: New York Times, Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat