Zaklínač: Představitelka Yennefer okomentovala odchod Henryho Cavilla a nadšená z něj samozřejmě není


 Anya Chalotra promluvila o nepříjemném tématu. 

Před nějakou dobu zaskočilo fanoušky oznámení, že si Henry Cavill zahraje ještě ve třetí řadě Zaklínače, ale poté ho nahradí Liam Hemsworth

Mluvilo se o tom, že důvodem jsou jeho neshody s tvůrci, kteří prý nerespektují předlohu k seriálu, ale spekuluje se i o tom, že bylo velmi obtížné s hercem spolupracovat. Ať už je ale pravda jakákoliv, Henry dál Geraltem z Rivie nebude.

To mnozí nesou s velkou nelibostí a vyhrožují bojkotem seriálu a svůj názor nyní přidala i Anya Chalotra, která v Zaklínači ztvárňuje mocnou čarodějku Yennefer:

"Vše, co víme je to, jak se cítíme, když se blíží každá řada ke svému konci. Jsme naplnění pýchou a láskou a úspěchem z toho, co jsme dokázali. Užíváme si daného momentu, než cokoliv jiného. Tahle novinka... bylo náročné to přijmout, protože je stěžejní součástí seriálu a všichni ho zbožňujeme. Takže nám bude velmi chybět. Přeji mu to nejlepší."

Vcelku očekávatelně jsme se nedozvěděli žádné detaily, snad kromě toho, že Cavilla mají všichni rádi, tím pádem se zdá, že spekulace o tom, že s ním někteří špatně vycházeli asi nejsou založeny na pravdě. Na druhou stranu, i kdyby byly, těžko asi předpokládat, že to někdo veřejně a otevřeně přizná na plná ústa. 

Uvidíme, jak si seriál povede bez Henryho. Ostatně, když byl obsazen on, také plno lidí brblalo a nyní je považován za jeden z nejlepších aspektů na hraném Zaklínači. 

Třetí řada bude rozdělena na dvě poloviny, kdy první bude mít premiéru 29. 6. 2023, druhá pak 27. 7. 2023.

Zdroj: EW, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat