Secret Invasion: Seriál bude plný nečekaných překvapení a bude se vyhýbat lidem se superschopnostmi


 Jaký je pro to důvod?

Seriál Secret Invasion/Tajná invaze bude adaptovat komiksovou zápletku, ve které měňavci Skrullové ukradli identitu mnoha osobám (včetně superhrdinů) a připravují si půdu na útok na Zemi. To znamená, že hlavní postavy nevědí komu věřit. A něco podobného samozřejmě bude platit i pro seriál. Prozradila to Emilia Clarke, která v sérii ztvární G'iah:

"Myšlenka toho, komu můžete věřit, to je vlastně jádrem seriálu. Nelze to předvídat. A nemůžete si to domyslet, dokud k tomu nedojde."

Uvidíme, co je na tom pravda, přece jen, dnes scenáristé zrovna často neoslňují nečekanými zvraty. Ale držíme tvůrcům palce, ať nás skutečně překvapí. 

Mimochodem, byť se seriálová verze nebude úplně vyhýbat superhrdinům (v upoutávkách jsme viděli například War Machinea), ústřední postavou bude Nick Fury. A jeho představitel Samuel L. Jackson prozradil, proč se neobrátí na tým, který pomohl vybudovat, tedy Avengers:

"Nick se vrátil a ztratil jakoukoliv moc, kterou předtím měl, takže jsme se pokusili vyřešit věci, aniž by se to příliš spoléhalo na superlidi. Snaží se to vyřešit bez lidí, kteří mají superschopnosti a je pro to velmi dobré vysvětlení."

Možná to, na co narážela Emilia, tedy, že není jasné, komu věřit a tím pádem se Nick bude snažit udržet své počínání v co nejmenším kruhu osob. 

Premiéra je naplánována na 21. 6. 2023.

Zdroj: YouTube, USA Today, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat