Scenárista třetího Ant-Mana prý nebude pracovat na dalších Avengers. A Loki zřejmě odhalí to, zda bude Majors dál Kangem


 Komiksové střípky.

Původně se počítalo s tím, že scenárista Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) Jeff Loveness napíše i marvelovku Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025), což by dávalo smysl s ohledem na to, že Kang měl ve třetím Ant-Manovi výraznou roli. 

Ovšem, nyní se objevily zprávy, že Jeff nadále nebude na projektu pracovat a došlo k tomu už před aktuální stávkou scenáristů. 

Není jasné, co je důvodem, ale samozřejmě je logický předpoklad, že ne úplně přesvědčivé výsledky třetího Ant-Mana by mohly být jedním z faktorů.

Kdo Lovenesse nahradí zatím známo není. Tedy, pokud Marvel potvrdí, že skutečně dál scénář psát nebude. 

Když už došla řeč na Kanga, toho zatím ztvárňuje Jonathan Majors, ale je otázkou, jak tomu bude dál s ohledem na problémy herce, který je obviněn z napadení. Marvel prý měl schůzku se zástupci Majorse, ale definitivní rozhodnutí nepadlo. 

Zůstáváme tak v nejistotě, ovšem podle nových (ze strany Marvelu nepotvrzených) informací odpoví druhá řada seriálu Loki na otázku, jak to bude s Majorsem dál. 

Obecně se předpokládá, že Kang dál zůstane důležitým padouchem a pokud o něčem Marvel uvažuje, tak zřejmě o tom, že by ho případně, pokud se problémy Majorse zhorší, nahradil jiný herec, což se dá v komiksovém světě jednoduše vysvětlit. 

Premiéra druhé řady Lokiho je naplánována na 6. 10. 2023.

Zdroj: Jeff Sneider's Twitter, Alex P.'s Twitter, Marvel Studios (úvodní fotorafie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat