Mortal Kombat 2: Zřejmě už se ví, kdo si zahraje Johnnyho Cage a je to pecka


Snad to vyjde.

Víme, že ve druhém dílu Mortal Kombat se dočkáme dalších ikonických postav, které se neobjevily v jedničce a to včetně hollywoodského frajera Johnnyho Cage. Jde o někoho, kdo je mezi fandy Mortal Kombat extrémně oblíben, takže bylo na místě, aby byli tvůrci velmi pečliví při výběru a zdá se, že tenhle požadavek splnili. 

Podle dostupných informací se blíží uzavření dohody s... počkejte si na to... s Karlem Urbanem. Ano, tím borcem, který ztvárnil například Dredda nebo jednu z hlavních rolí ve skvělém komiksovém seriálu The Boys/Banda.

Možná může někdo namítnout, že Karl není typický hezounek, což v některých verzích Johnny Cage je, ale jako velký fanda Mortal Kombat, který je vůči téhle značce velmi ochranitelský, si dovolím tvrdit, že v tomto případě je to jedno, protože Karl má hromadu charismatu a kromě toho nepochybuji o tom, že roli zvládne na výbornou i fyzicky. 

Pokud tedy skončí ruka v rukávě a zdá se, že je to velmi pravděpodobné, určitě nebude příliš lidí protestovat. 

Jestliže se budeme bavit o příběhu, zatím se ví jen to, že se zaměří na samotný turnaj Mortal Kombat, ale jinak nejsou detaily známy. Očekávat ale prý můžeme to, že kromě Cage uvidíme třeba Kitanu, Quan Chiho, Shao Kahna nebo Sindel.

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: CinemaBlend, Netherrealms Studios/Warner Bros.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat