Herec Kevin Hart promluvil o Jamie Foxxovi a jeho překvapivě dlouhé hospitalizaci


 Co prozradil?

Herec Jamie Foxx už je cca tři týdny v nemocnici a veřejnost stále netuší proč. Spekuluje se tím pádem o tom, že jeho stav je poměrně vážný a chybějící informace situaci opravdu nepomáhají. Možná proto se rozhodl promluvit herec Kevin Hart, který je kamarádem Foxxe:

"Bezva věc je, že se mu v této situaci daří lépe a modlitby, láska a energie od všech a všechny tyhle věci jsou vnímány a uvědomuje si je. V tomto případě prostě jen chcete, aby se z toho ten chlap dostal a vrátil se domů. Něco jsem slyšel. Mám to štěstí, že mám s Jamiem pouto, takže si můžu nějaké věci ověřovat. Jsou skoupí [na slovo] z určitých důvodů - už jen v případě toho, jak je na tom - a to proto, že Jamie velmi dbá na soukromí."

Zdá se tedy, že herec naznačuje to, že se Foxxovo zdraví zlepšuje a informace nejsou poskytovány ne proto, že by jeho stav byl extrémně vážný, ale proto, že Jamie si jednoduše velmi chrání soukromí. 

Přesto by asi bylo dobré, pro klid fandů, poskytnout nějaké detaily o tom, jak se mu vede. Rozhodnutí je ale samozřejmě na rodině.

Zdroj: Impaulsive, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat