Margot Robbie nebo Adam Driver, tohle jsou prý představitelé hrdinů ve Fantastické čtyřky. A zřejmě se chystá crossover Transformers a G.I. Joe


 Filmové střípky.

Snad každý druhý den se řeší to, kdo si zahraje hlavní role ve filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025) a nyní znalec branže, který vystupuje pod profilem MyTimeToShineHello přišel s tvrzením, že zná kompletní obsazení. Reeda Richardse/Mr. Fantastica prý ztvární dříve spekulovalný Adam Driver, jeho ženu Sue Storm/Invisible Woman Margot Robbie, jejího bratra Johnnyho Storma/Human Torche si zahraje Paul Mescal a Bena Grimma/Thinga by měl ztvárnit Daveed Diggs. Jestli se to potvrdí, my rozhodně nebudeme proti, je to zajímavý výběr herců.

Zmíněný MyTimeToShineHello přišel i s jiným tvrzením a to, že se konečně dočkáme už dříve řešeného crossoveru mezi filmovými sériemi Transformers a G.I. Joe, kdy jsou obě inspirovány hračkami od společnosti Hasbro. Žádné detaily nebyly prozrazeno, jen to, že k tomu dojde. Není jasné v jaké formě nebo kdy, ale pokud jde o nás, rádi bychom něco takového viděli. 

Zdroj: DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat