John Wick 5: Chci to udělat, ale čtvrtý díl byl koncem, nechal se slyšet tvůrce kultovní akční série


Chad Stahelski promluvil o případném pokračování.

Universum Johna Wicka se sice bude dál rozvíjet spin-offy v seriálové a filmové podobě, ale hlavní série zřejmě čtvrtým dílem skončila. Ovšem, někteří fandové dál doufají, že vznikne i právoplatná pětka. Co na to říká tvůrce téhle ikonické akční značky Chad Stahelski

"Skutečnou otázkou, na kterou bych se měl ptát je, 'Chci to udělat?' Ano, nevadilo by mi to. Snažili jsme se to pořádně rozbalit. Snažili jsme se vyložit všechny karty na stůl, nic si nevzít zpět a vše tam nechat. Něco jako, 'S*reme na to, tady je každý nápad. Nic si nenecháme na příště. Nesnažíme se nic budovat. Prostě tu nechte všechno, co máte.' Máme pocit, že jsme všechno, co jsme měli, vložili do Johna Wicka 4 a máme dojem, že jsme ukončili daný cyklus. Máme pocit, že jsme to dokončili. Vnímáme to jako, 'Víte co, byl to skvělý způsob, jak uzavřít předchozí tři filmy a čtvrtý nabídl něco, co bylo uspokojivé a zábavné."

Tvůrci tedy "vyčerpali" všechny nápady a nic si nenechali na příště, ale samozřejmě časem mohou přijít s dalšími náměty a kdoví, jestli nebude postava "vzkříšena" nebo se podíváme do její minulosti. Ale nic takového aktuálně není v plánu, jak bylo řečeno, chystá se spin-off Ballerina, který se bude odehrávat před čtvrtým dílem, takže tam Johna Wicka (Keanu Reeves) uvidíme a také prequelová minisérie The Continental: From the World of John Wick, která se bude odehrávat v mnohem hlubší minulosti. 

Zdroj: The Direct, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat