Hra o trůny: HBO pracuje na dalších spin-offech. Jak to vypadá se seriálem Jona Snowa? A třetí řada Rodu draka se objeví rychleji


 Fantasy universum se nám rozrůstá. 

Bez ohledu na ne úplně dobře přijatou poslední řadu Hry o trůny šlo o veleúspěšnou sérii. A to samé platí pro spin-off/prequel nazvaný Rod draka. Ale jedná se jen o jeden z mnoha spin-offů, o kterých se mluvilo. Vlastně je trochu matoucí se vyznat v tom, které jsou v přípravách a které ne. 

Asi nejblíže realizaci je A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, ale práce na něm zastavila stávka scenáristů. Slušnou šanci na vznik má i vlastní série Jona Snowa (Kit Harington), ale v jejím případě nedostal projekt ještě zelenou, aktuálně se diskutuje o hlavních obrysech seriálu. 

To v případě Rodu draka víme, že bude druhá řada s tím, že tvůrci už dávají dohromady nápady na to, jak bude vypadat třetí. A podle jedné ze šéfek HBO Francescy Orsi je cílem zahájit práce, co nejrychleji a kromě toho dodala, že čtvrtá řada sice není schválena, ale je velmi pravděpodobná. 

Zdroj: Deadline, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat