Batman vs Superman: Batman je příliš zlý na Supermana, to byl důvod, proč měl film být mládeži nepřístupný


 Prozradil to jeden z tvůrců.

Asi by fandové neprotestovali, pokud by film Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) byl mládeži nepřístupný. Tedy oprava, pokud by byl mládeži nepřístupný z pochopitelných důvodů jako jsou například drsná brutalita a nekompromisní násilí. Ale jeden ze expertů na trikové efekty John Des Jardin při rozhovoru s režisérem Zackem Snyderem popsal, proč organizace přidělující přístupnost Motion Picture Association of America (MPAA) chtěla, aby byla zmíněná komiksovka nevhodná pro mládež:

"Vzpomínám si, že jsi za mnou neustále chodil a říkal, 'MPAA chce, abychom...' vzpomínám si, že jsme nemohli mít krvavé stříkance na zdi...?... Ale stále jsme o těchto věcech diskutovali a stále nám dávali přístupnost R (nevhodné do 17 let, pozn. redakce). A dostali jsme o nich vzkaz, 'No, prostě si jen myslíme, že je Batman příliš zlý na Supermana.' A my na to, 'Opravdu se tohle dá komentovat?"

Asi není úplně překvapivé to, že ve filmu nazvaném Batman vs Superman se Batman špatně chová k Supermanovi a pánové mají pravdu, že se to asi nedá úplně komentovat. Nakonec se ale přesto podařilo získat pro film přístupnost PG-13 (do 13 let vhodné pouze v doprovodu dospělé osoby).

Zdroj: SnyderCon, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat