Superman: Legacy - Hlavní hrdina se údajně postaví proti nečekaným protivníkům


 S kým by mohl poměřit síly mladší Muž z oceli.

Nové vedení DC Studios se rozhodlo, že se vydá novým směrem i v případě Supermana a natočí film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025), který se zaměří na mladšího Muže z oceli, který bude už ve věku, kdy pracuje pro noviny Daily Planet, ale bude mladší než Superman ve filmech ze Snyderverse.

Zdroj: DC Comics

A nyní se objevily zvěsti o tom, kdo se proti oblíbenému superhrdinovi postaví. Podle nových (ze strany DC zatím nepotvrzených) informací by to měl být rovnou celý tým padouchů známý jako Authority.

Obecně řečeno asi nejde o nejproslulejší protivníky Supermana, ale ani úplně neznámé, i když jsou vcelku mladí, v komiksu byli představeni teprve v roce 1999.

Více o nich mluví také proto, že by měli být ústředními postavami druhého hraného filmu z nového DC Universe, ale pokud jsou informace o tom, že se objeví v Superman: Legacy pravdivé, pak je patrné, že se nejdříve objeví právě v téhle komiksovce, aby poté dostali více prostoru ve vlastním projektu. 

Authority je komplikovaná skupina. Nejsou to vysloveně záporáci, ale spíše antihrdinové. Jejich cíle jsou většinou pochopitelné, ale jejich metody na poměry klasických superhrdinů extrémní. 

Šlo by tedy o zajímavou volbu, postavit je proti Muži z oceli, který je často vnímán jako někdo, kdo je až "příliš kladný" a morální. 

Jak bylo řečeno, potvrzeno oficiálně nebylo, ale přišel s KC Walsh, který často přináší autentické informace. A my bychom byli rádi, pokud by tomu tak bylo i tentokrát, protože by nás potěšilo, kdyby se Superman postavil čelil ne úplně "profláknutým" postavám.

Zdroj: DC Comics (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat