Ant-Man 3: Ve filmu jsme se měli dozvědět mnohem víc o Kangovi, tvůrci si to nechali pro Avengers


 Nakonec to bylo ale odstraněno.

V Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) se v plné parádě představil Kang (Jonathan Majors) poté, co byl jeden jeho variant k vidění v sérii Loki. Dalo se tedy čekat, že se ve třetím Ant-Manovi dozvíme množství informací právě o Kangovi, ale nakonec jich nebylo zrovna velké množství. Ale mělo být. To prozradil scenárista Jeff Loveness:

"Bylo tam mnohem více příběhu Kanga, mnohem více jeho lore, které jsme tam nedali, protože jsme si mysleli, že by to mohlo být rušivé a lépe by to posloužilo ve filmech Avengers. Kdo ho porazil? Co se stalo? Obecně řečeno byl návrh následující: 'Co by se stalo, pokud by na Julia Caesara spáchalo atentát padesát Juliů Caesarů? Myslím si, že je to opravdu skvělé, ale také si myslím, že by to zpomalilo tempo filmu."

Jeff ale pracuje také na filmu Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025), kam podobná tematika očividně bude pasovat lépe. A bude určitě dobrou volbou, pokud jí bude věnováno více prostoru, což by třetí Ant-Man úplně neumožnil, přece jen byl Kang ústředním záporákem, ale ne hlavní postavou.

Zdroj: Backstory Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat