Secret Invasion: Jak zní oficiální zápletka? Proč jsou fandové Agentů z upoutávky na seriál zklamaní?


A info o oscarové herečce ze seriálu.

Marvelovská série Secret Invasion/Tajná invaze aktuálně nabídla nový působivý trailer a nyní se objevila také oficiální zápletka, která zní:

"V novém seriálu Secret Invasion od Marvel Studios, který je zasazen do současnosti MCU, Nick Fury odhalí skrytou invazi na Zemi ze strany frakce měňavců národa Skrullů. Fury povolá své spojence, včetně Everetta Rosse, Marii Hill a Skrulla Talose, který sám žije na Zemi. Čeká je závod s časem, aby zabránili bezprostřední invazi Skrullů a zachránili lidstvo."

SOUVISEJÍCÍ: PARÁDNÍ NOVÝ TRAILER NA MARVELOVSKOU SECRET INVASION

Hlavní jádro seriálu tedy odpovídá komiksové předloze, ale samozřejmě spousta událostí a zapojených postav bude jiných. Například ta, kterou ztvární oscarová Olivia Coleman vyvolává spoustu otázek. Vyšlo najevo, že si zahraje agentku MI6 Sonyu Falsworth, možného potomka Jamese Montgomeryho Falswortha, člena Howling Commandos, který bojoval proti HYDŘE a byl hrdinou (jejich příbuzenské spojení nebylo zatím potvrzeno, ale asi nepůjde o shodu jmen).

Ovšem, zdá se, že jeho příbuzná bude trošku jiná. Samuel L. Jackson (Nick Fury) ji popsal následovně:

"Je to něco, co ještě [Olivia] neztvárňovala. Je chladnokrevná a užívá si to."

Nemusí být tedy přímo padouchem, ale rozhodně někým, kdo věří v to, že účel světí prostředky. 

Zatím seriál vypadá velmi dobře, ovšem někteří lidé jsou z dosavadních materiálů zklamaní. Proč? Protože se v nich neobjevila Quake (Chloe Bennet) ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

Je to nemilé, protože se o její účasti spekulovalo s ohledem na to, že v komiksu je Daisy Johnson/Quake velice důležitou součástí hlavní dějové linky Secret Invasion a bylo by milé dočkat se alespoň camea, ale samotná Chloe se nechala slyšet, že není v žádné míře do série zapojena. Škoda. 

Zdroj: The Direct, Vanity Fair, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat