John Wick 5: Natočte další díl, žádalo studio tvůrce. Ten to odmítl


 Neměl zájem. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

John Wick: Kapitola 4 (2023) je úspěchem jako, pokud jde o recenze, tak pokud jde o tržby a přestože film svým způsobem uzavřel příběhy hlavního hrdiny, samozřejmě se mluví o tom, zda se dočkáme pětky. 

Keanu Reeves prohlásil klasické "nikdy, neříkej nikdy", ale upozornil na to, že bez tvůrce všech předchozích dílů Chada Stahelskeho do toho rozhodně nepůjde. A jak se zdá, Chad nemá zájem. Respektive odmítl požadavek studia natočit čtvrtý a pátý díl najednou:

"Můj bože, abych byl upřímný, tak nevím. A myslím si... ano, nechci, aby vznikl podivný clickbait nebo něco takového, ale studio za mnou přišlo a říká, 'Podívej, rádi bychom prozkoumali možnost natočit čtyřku a pětku najednou."

Nakonec k tomu nedošlo, Stahelski to nepovažoval za ideální nápad, přestože mu lichotilo, že studio má zájem o další dva filmy pod jeho dohledem. 

A byť aktuálně s pětkou nepočítá, dodal:

"Znovu opakuji, jsem velmi vděčný za tuhle příležitost a pokud k tomu dojde někdy v budoucnu, tak aktuálně nevím, o čem John Wick 5 bude, mám nějaké myšlenky, máme nějaké nápady, fragmenty, ale myslím, že potřebuji trochu času se nadechnout a podívat se, jak si povede tento... Jediné, co vidím, když tento sleduji jsou mé chyby a zkratky a říkám si, 'Oh, mohl jsem udělat tohle, rád bych udělal tamto a měl jsem udělat toto."

Zatím se tedy s pětkou nepočítá, ale jak asi víte, vzniká spin-off Ballerina (datum premiéry 6. 6. 2024), který ovšem bude režírovat Len Wiseman, Chad vypomůže s produkcí.

Zdroj: Screen Rant, Lionsgate (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat