Padoucha jménem Galactus si možná zahraje nečekaný herec. A Elizabeth Olsen byla šokovaná z toho, že je Scarlet Witch padouchem

Komiksové střípky.

Čím dál častěji se mluví o tom, že ústředním padouchem ve filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025) bude "požírač světů" jménem Galactus. Toho už jsme v "hrané podobě" viděli, ale byl to spíše digitální mrak, nežli skutečná bytost, což neodpovídá komiksu. Je ale možné, že tomu bude v chystané marvelovce jinak. Napovídá tomu zpráva (ze strany Marvelu zatím nepotvrzená), že o roli jedná Antonio Banderas. Podle všeho jsou rozhovory na dobré cestě a určitě by šlo o nečekanou, ale zajímavou volbu.

Byla v šoku

Pro ty, kteří znají komiksy asi nebylo překvapením, že se ze Scarlet Witch stal záporák, ale pro ty, kteří se v předloze úplně neorientují to možná šok byl. A zaskočilo to i představitelku téhle postavy Elizabeth Olsen

"Ve chvíli, kdy mi to řekli, jsem byla v šoku. Byla jsem v šoku ve chvíli, kdy mi řekli, 'Jsi padouchem.' Nikdo mi to nesdělil před natáčením, takže to bylo šokující."

Pokud jde o návrat Scarlet Witch, Elizabeth prozradila, že na roli už nemá smlouvu a aktuálně nic s ní spojeného nenatáčí. To se ale v budoucnu může změnit.


Zdroj: Alex Perez's Twitter, Buzzfeed, Marvel Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat