Gunn zareagoval na obavy, že Superman bude komediální. A podle něj v Avengers: Infinity War neměl Star-Lord napadnout Thanose

Komiksové střípky.

James Gunn nakonec nejen napíše film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025), ale také ho zrežíruje. A s ohledem na to, že některé jeho předchozí komiksové projekty byly silně komediální, se ozývají obavy, že tomu tak bude i v případě projektu o mladém Muži z oceli. Co na to Gunn říká?

"Je jednoduší vzít postavu, kterou nikdo nezná, jako jsou Strážci Galaxie nebo Peacemaker a udělal si s nimi, co je jen libo. Lidé v každé zemi na světě znají příběh Supermana. Jak můžete vytvořit něco odlišného od filmů Superman, které už byly natočeny, ale současně respektovat všechny tyto filmy? Zabralo mi nějaký čas, než jsem na to přišel."

Některé z předchozích filmů Superman obsahovaly humorné prvky, ale zdá se, že v tomto případě Gunn nehodlá sklouznout vysloveně ke komedii. Chce respektovat to, co už vzniklo, ovšem současně přijít s něčím novým. Držíme mu palce, to nebude snadné.

Mimochodem, Gunn se vyjádřil k filmu Avengers: Infinity War (2018), který patří k nejúspěšnějším a nejchválenějším marvelovkám. A (ne)překvapivě k němu má pár výhrad, které se týkají "jeho" Strážců Galaxie. 

Například nebyl nadšen z toho, že Star-Lord (Chris Pratt) nebyl schopen zabít Gamoru (Zoe Saldana), i když ho o to požádala a stejně tak neměl radost z toho, že Star-Lord zaútočil na Thanose (Josh Brolin), když se mu hrdinové pokoušeli sebrat Kameny nekonečna, což podle mnohých bylo jednou z příčin toho, že vůbec k Infinity War došlo (bez Kamenů by Thanos asi moc parády nenadělal). 

Ovšem, Gunn nebyl tvůrcem Infinity War, takže neměl rozhodovací právo na to, co ve filmu bude a nebude (byť to s tvůrci konzultoval).

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat