Komediální hvězda potvrdila účast ve Spider-Manovi. Jeden ze Strážců Galaxie naznačil přechod k DC. A tvůrci už mají kandidáty na roli Supermana


 Komiksové střípky.

Komiksové filmy lákají zajímavá herecká jména a to z různých žánrů. Včetně těch komediálních. Důkazem budiž například to, že v animovaném filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy (premiéra 1. 6. 2023) uslyšíme Andyho Samberga, který se proslavil hlavně v humorných projektech. Zatím ale není známo, jakou postavu namluví (spekuluje se o tom, že to bude jeden ze Spider-Manů, ale potvrzeno to nebylo).

Zamíří Mantis k DC?

James Gunn se stal novým spolušéfem DC Studios a jelikož je známý tím, že rád oslovuje herce, se kterými má dobré zkušenosti (, což je asi logické) není asi šokem to, že jedna z hvězd marvelovské série Strážci Galaxie, kterou měl Gunn na starosti, prozradila, že s ním jednala o tom, že se objeví v nespecifikovaném projektu od DC. Jde o Pom Klementieff, která ztvárňuje v Marvelovském filmovém universu Mantis.

Laskavý a soucitný Superman

Aktuálně probíhá casting na film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) a zatím nebyla odhalena konkrétní jména, ale tvůrce filmu James Gunn prozradil následující:

"Je to těžké, ale hledáme. A popravdě máme pár skvělých možností, ze kterých jsem nadšený."

Dál Gunn dodal, že v sobě herec musí mít lidskost, byť jde o mimozemšťana a mělo by jít o herce, který je laskavý a soucitný, stejně jako Superman. Tak snad budou mít tvůrci při výběr šťastnou ruku. 

Zdroj: The Direct, Variety (I, II), DC Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat