Fantastická čtyřka: Film přepíše tvůrce druhého Avatara. A je pravda, že si hlavní roli zahraje hvězda Killing Eve a Free Guye?


 Konečně se něco začíná dít. 

Pokud jde o film Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025), v poslední době se řešilo hlavně to, kdo by si mohl zahrát hlavní role. Podle všeho je plánem Marvelu obsadit nejdříve Susan Storm/Invisible Woman a následně ostatní členy týmu. 

I v případě Sue se objevilo několik jmen, o kterých se spekulovalo a aktuálně je často zmiňována herečka Jodie Comer, kterou můžete znát ze seriálu Killing Eve/Na mušce nebo filmu Free Guy (2021).

Jestliže by se vám ale jako hlavní ženská postava Fantastické čtyřky líbila, zatím nedoufejte. Jodie se k tomu vyjádřila následovně:

"Ne lidi, nic o tom nevím. Mám pocit, že když tohle lidem řeknu, dopadne to, 'Dobře... Tohle je bezvýchodná situace... Cítím to takhle, 'Nikdy neříkej nikdy.' Mám dojem, že už jsem to řekla předtím, když dokončíte jeden projekt, máte chuť zkusit něco úplně jiného, takže nevím, možná."

Kdyby byla oslovena, zřejmě by do toho tedy šla, ale zatím není rozhodně jisté, že ji Marvel bude kontaktovat. Nicméně, objevila se jedna konkrétnější informace, která se očekávané marvelovky týká. Nově byl najat nový autor, aby přepsal scénář. 

Původní verzi dali dohromady Jeff Kaplan a Ian Springer, kteří se obvykle specializují na komediální styl, jejich práci doladí (nebo výrazně změní, detaily nebyly prozrazeny) Josh Friedman (pomohl se základním příběhem Avatar: The Way of Water, na dalších dílech bude pracovat přímo jako scenárista). Ten má pro změnu zkušenosti s vážnějšími projekty. 

Automaticky to neznamená, že Marvel chce, aby byla Fantastická čtyřka vážnější, ale nebylo by to překvapením s ohledem na přijetí marvelovek z poslední doby, které byly více komediální.

Zdroj: Happy Sad Confused, THR, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat