Shazam 2: Dwayne Johnson údajně nejen nechtěl Shazama v Black Adamovi, ale ani postavy z Black Adama v Shazamovi


Žádní členové Justice Society of America.

Ve filmu Shazam! Hněv bohů (2023) bylo cameo Wonder Woman (Gal Gadot), ale podle některých zdrojů jsme se měli dočkat členů Justice Society of America, kteří se představili ve filmu Black Adam (2022).

Tahle komiksovka byla "dítkem" Dwaynea "Rock" Johnsona, který se očividně v minulosti snažil převzít otěže kontroly nad DC Universe a není tajemstvím, že se snažil předejít propojení Black Adama a filmů Shazam. 

Údajně nejdříve zabránil tomu, aby měl Shazam (Zachary Levi) cameo v Black Adamovi a nyní se mluví o tom, že to byl opět Dwayne, kdo zablokoval camea členů Justice Society of America ve druhém Shazamovi.

To prý vedlo k tomu, že režisér David F. Sandberg musel provést změny na poslední chvíli a zřejmě na tom bude, protože Sandberg prozradil, že se daná scéna "rozpadla" tři dny před natáčením. Nicméně nezmínil Rocka. 

Nyní se ozval i Zachary Levi, který sdílel na Instagramu článek serveru The Wrap, ve kterém stojí, že v potitulkové scéně měla skupina Justice Society of America rekrutovat Shazama a právě tomu měl zabránit Dwayne Johnson. 

Bylo jasné, že se Rock snaží stát vůdčí osobností DC Universa, ale mluví se o tom, že jeho chování bylo poměrně egoistické a neoblomné a kromě toho, Black Adam nedopadl úplně nejlépe, takže se dá tušit, že si Dwayne roli jen tak nezopakuje a také to, že jeho vliv na DC svět asi nebude takový, jak asi doufal.

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat