Proč byl zrušen film Justice League Dark? A trailer na poslední díly povedené DC série Titans slibuje krvavý konec


 Komiksové střípky.

S ohledem na to, jak dlouho probíhaly přípravy na Justice League Dark a na to, že DC má nové vedení, které se nebálo rušení různých projektů nebyla zpráva, že nakonec nevznikne (alespoň zatím) týmovka Justice League Dark překvapením. 

A nyní scenárista Gerard Johnstone o filmu promluvil. Prozradil, že ústřední postavou měla být Zatanna a dalšími členy týmu Deadman, Swamp Thing a Constantine a dodal následující:

"Myslím, že pro DC to prostě byly těžké časy. Vyšla Justice League a nedopadlo to, jak chtěli. Vyšel Sebevražedný oddíl a nedopadlo to, jak chtěli. A bylo mi jednoduše řečeno, že nechtějí utratit peníze za další film s hromadou postavou, o kterých nikdo neslyšel a tomu já rozumím. Ale byla to škoda."

Nicméně tvůrce dodal, že by se rozhodně nebránil setkání s novým vedením DC. Nic takového ale zatím zřejmě není v plánu. 

Dalším zrušeným DC projektem je seriál Titans, jehož čtvrtá řada bude poslední. Už jsme viděli její první hororově laděnou polovinu a jak ukazuje trailer na zbývající díly, i druhá část bude poměrně rázná a násilná. A my jsme pro. Premiéra se odehraje 13. 4. 2023.


Zdroj: Screen Rant, HBO Max (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat