První Wolverine byl naprostý odpad, nechal se slyšet představitel Deadpoola


 Ryan Reynolds se s tím nemazlí. 

Ryan Reynolds a Hugh Jackman se znovu setkají na plátně a to opět v rolích Deadpoola a Wolverina. Společně je uvidíme ve filmu Deadpool 3 (premiéra 7. 11. 2024), ale není to poprvé, jako tyhle postavy se objevili v komiksovce X-Men Origins: Wolverine (2009)

Ovšem Ryan v minulosti jasně naznačil, že není fandou téhle podívané a dal to vědět znovu během rozhovoru s Variety:

"Všichni čekají, že se pustím do Hugha Jackmana, ale řeknu to, že byl jednou z prvních filmových hvězd, se kterými jsem kdy pracoval a to v roce 2007 na absolutním odpadu nazvaném X-Men Origins: Wolverine - a tohle jde na jeho triko."

Samozřejmě škádlení Hugha je něco, co Ryana baví, ale umí kolegu i pochválit:

"A co mě na něm zaujalo bylo to, jak byl milý. Byl jedním z prvních lidí, které jsem viděl, že se chovají stejně ke svačináři jako k režisérovi nebo producentovi nebo šéfovi studia. Prostě se ke všem chová stejně. A víte, to se rychle šíří. A myslím si, že kvůli Hughu Jackmanovi pracuje více lepších lidí v podivném a kouzelném světě showbyznysu."

X-Men Origins: Wolverine nedopadl podle mnohých zrovna nejlépe, tak doufejme, že podruhé to vyjde a soudě podle předchozích filmů Deadpool je tu velká šance, že ano.

Zdroj: Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat