Keanu Reeves si chtěl zahrát Wolverina. A jaká bude zápletka nového Hellboye


 Komiksové střípky.

V minulosti jsme se dozvěděli, že Marvel chtěl získat Keanu Reevese pro roli Yon-Rogga ve filmu Captain Marvel (2019), ale nevyšlo to. Nicméně se mluvilo o tom, že Marvel má o herce dál zájem a někteří fandové tvrdili, že by byl zajímavou volbou pro Wolverina. 

Není to ale asi někdo, koho byste si jako prvního představili jako nástupce Hugha Jackmana (který se navíc jako Wolverine vrátí příští rok a to ve filmu Deadpool 3), ovšem sám Keanu přiznal, že vždy chtěl hrát Wolverina (verzi Franka Millera). 

Ovšem, těžko si představit, že by do této role byl obsazen (pokud by nešlo jen o cameo z jiného vesmíru), Reeves je sice ve vynikající formě, ale je mu 58 let a dá se tušit, že Marvel asi bude chtít někoho mladšího.

O čem bude Hellboy

Jak už od nás víte, vrátí se Hellboy. Vznikne další reboot, který se bude inspirovat u komiksu Hellboy: The Crooked Man. A nyní byla zveřejněna i stručná zápletka filmu:

"Hellboy a začínající agent BPRD uvíznou na apalačském venkově v padesátých letech a objeví malou komunitu, kterou pronásledují čarodějnice vedené Crooked Manem, místním ďáblem, se kterým má Hellboy komplikovanou historii."

Kromě toho bylo oznámeno, že k již oznámenému představiteli Hellboye Jack Kesy se přidají Adeline Rudolph a Jefferson White. Zatímco Jefferson ztvární postavu, která v komiksu existuje a to Toma Ferrella, jehož znalosti čarodějnictví se budou Hellboyovi jistě hodit, tak Adeline si zahraje Bobbie Jo Song, která byla vytvořena přímo pro film.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Reddit, FearHQ, Lionsgate Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat