Jeden ze šéfů Marvelu chce, aby vznikalo více temnějších a hororových projektů. A představitel Bladea si prý vyžádal změny scénáře


 Komiksové střípky.

Marvelovské filmové universum párkrát koketovalo s hororovým žánrem, ale opravdu jen velmi jemně. Tedy, speciál Vlkodlak: Noční lovec (2022) byl poměrně krvavý, ale jinak se Marvel soustředí hlavně na zábavu pro celou rodinu. 

Ovšem, viceprezident pro produkci a vývoj Stephen Broussard by rád, aby se to změnilo:

"Pokud do toho budu mít, co mluvit, Marvel bude pokračovat v tom, že se ponoří hlouběji do horrorverse, hlouběji do [své] temné stránky."

A s ohledem na to, že Stephen je vysoce postaveným pracovníkem Marvelu je pravděpodobné, že se Marvel i tímto směrem vydá, což jistě mnozí ocení.

Změny pro Bladea?

Do temnějších vod by mohl zamířit i nový Blade (byť podle všeho nebude mládeži nepřístupný), ve kterém si hlavní roli zahraje Mahershala Ali. A podle znalce branže Jeffa Sneidera právě tenhle herec v posledních měsících téměř neustále žádá úpravy scénáře, protože chce, aby odpovídal jeho vizi. 

Je sice dobře, že herec má jasnou představu, ovšem komplikací by mohlo být, pokud by nebyla podobná tomu, co chtějí tvůrci. Zatím nemáme zprávy, že by docházelo k větším problémům, tak doufejme, že k nim ani nedojde, protože by bylo nemilé, pokud bychom dlouho připravovaný film Blade ztroskotal kvůli atmosféře na place.

Premiéra filmu je naplánována na 5. 9. 2024 a snad jde o finální datum.

Zdroj: D23: Inside Disney, The Hot Mic, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat