Jak to vypadá se seriálem Visiona. A představitel Shazama promluvil o online útocích ze strany komiksových fandů


 Komiksové střípky.

Vision (Paul Bettany) dostane vlastní seriál nazvaný Vision Quest, ale s ohledem na to, že v případě Marvelu dochází v poslední době k mnoha změnám nebylo jasné, jak to s projektem bude. Nyní se ale objevila nadějná zpráva, projekt našel scenáristy a to Megan McDonnell a Petera Camerona.

Megan pracovala na sérii WandaVision, podílela se na filmu The Marvels (premiéra 9. 11. 2023) a na spin-offu k WandaVision Agatha: Coven of Chaos. Peter má také zkušenosti s WandaVision, ale pracoval i na Moon Knight a Vlkodlak: Noční lovec (2022).

Jde tedy o zkušené tvůrce. Bohužel ale zatím není jasné, kdy bude mít Vision Quest premiéry.

Zachary Levi o toxických komiksových fandech

Zachary Levi ztvárňuje DC superhrdinu Shazama, takže má hodně fandů mezi komiksovými milovníky, ale současně je i dost těch, kteří ho nemají v lásce a dávají mu to vědět v online světě. A právě na to herec reagoval:

"Je tu celý kontingent komiksových fandů, ovšem je nepříjemné, že je tu jedna skupina lidí, kdy si myslím... no, nemají mě rádi, protože s nimi nesouhlasím v případě jiných komiksových filmů... Ale místo toho, aby probíhala diskuse, vezmou má slova nebo věci naprosto vytržené z kontextu a povzbuzují jiné lidi, které znají z online světa a prostě chtějí jen útočit a útočit a útočit a útočit. A je to opravdu smutné, protože jde jen o jeden příklad z mnoha, pokud jde o jedovatost a toxicitu a šikanování, které se děje v kyber dimenzi."

Je pravda, že speciálně celebrity musejí mít hroší kůži, protože plno lidí je za klávesnicích nejen velmi odvážných, ale také opravdu neomalených a jsou schopni napsat věci, které jsou daleko za hranicí únosnosti. Ale to je bohužel jedna z věcí, kterých se v online světě jen tak nezbavíme.

Zdroj: Writers Guild of America, The Happy Sad Confused, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat