Blade: Marvel prý ze scénáře odstranil Black Knighta

To by bylo nemilé.

Ve filmu Eternals (2021) se objevila postava Dana Whitmana (Kit Harington), což je v komiksu Black Knight. V potitulkové scéně Eternals se pak Dan dostal ke legendárnímu meči Ebony Blade, kterým se Black Knight ohání a zazněl hlas Bladea (Mahershala Ali) komentující danou zbraň. 

Počítalo se tak s tím, že ve filmu Blade (premiéra 5. 9. 2024) bude právě Black Knight k vidění, ale expert na branži Jeff Sneider přišel s jinou informací:

"Někdo mě informoval s tím, že se věci v případě Bladea zlepšily. Nabírají tvar, scénář je kompaktnější a zbavili se některých věcí... Slyšel jsem, že to co vystřihli bylo spojení Bladea s Eternals a Black Knighta Kita Haringtona. Black Knight už není do Bladea zapojen..."

Blade se dočkal několika odložení a proslýchá se, že Mahershala hodně mluví do scénáře. Je otázkou, jestli měl nějaký vliv na údajné odstranění Black Knighta, to můžeme jen hádat. Aktuálně to ale vypadá, že tuhle postavu ve filmu neuvidíme (což ale neznamená, že se jí nedočkáme v jiném projektu). 

Zdroj: The Hot Mic, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat