Role Wolverina poškodila hlas Hugha Jackmana


To prozradil sám herec.

Příprava a hraní Wolverina nejsou snadné, Hugh Jackman kvůli téhle roli musí dávat pořádně zabrat svému tělu v posilovně, což občas může vést ke zranění, ale překvapivě australský herec prozradil, že hraní ikonického marvelovského superhrdiny poškodilo jeho hlas:

"Došlo k určitému poškození mého hlasu v případě Wolverina. Můj falset není tak silný, jako býval a přičítám to přímo všemu tomu vrčení a řvaní. Můj vokální trenér v herecké škole by byl zděšen všemi těmi věcmi, které jsem udělal [jako Wolverine]. Učili jsme se techniku, jak řvát a křičet, aniž bychom si zničili hlas. Nicméně, pokud jde o Wolverina, křičel jsem a řval a dělal věci, které podle mě poškodily můj hlas. Pracuji na tom. Pracuji s učitelem zpěvu a snažím se nezranit se. Hodně se snažím v případě každé role, jak pokud jde o fyzický pohyb, tak hlasovou přípravu."

Wolverine je postavou, která má silné "zvířecí" instinkty a chování, takže ano, výrazné zvuky jsou pro něj typické a očividně se do toho Hugh tak vžil, že mu to způsobilo poškození hlasu, ale zdá se, že ne trvalé. 

A snad si bude dávat pozor i v případě třetího Deadpoola (premiéra 7. 11. 2024), kde se vrátí právě jako Wolverine.


Zdroj: Front Row, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat