Avengers: The Kang Dynasty - Kang byl v komiksu mnohokrát poražen, ale děsivé je, že se vrací silnější, poznamenal scenárista


  Jeff Loveness promluvil o novém velkém padouchovi MCU.

Kang (Jonathan Majors) a hromada jeho variantů se ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) etablovali jako noví velcí zloduchové Marvelovského filmového universa. A o scénář ke třetímu Ant-Manovi se postaral Jeff Loveness, který napíše i Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025). Je tedy jasné, že Jeff toho ví spoustu o časem cestujícím zloduchovi a prozradil, co ho na něm zaujalo a co je na něm děsivého:

"No, v komiksu je tu na Kangovi jedna krásná věc. Mnohokrát byl poražen. Ve skutečnosti je skoro až komické, jak často prohrává. Děsivou věcí je, že není definován svým selháním a je schopen vrátit se zpět silnější a silnější. Není to tak, že můžete zničit jeho mateřskou loď, jednou ho porazit a je hotovo. Je téměř existenciální hrozbou a čím více s ním bojujete, tím horší to je. Je to zábavná postmoderní výzva pro superhrdinské filmy a bude to pro ně [hrdiny] představovat velmi komplikovanou výzvu... Je velmi obtížné porazit jednoho z nich. Co se stane, když zbytek z nich ví, co děláte?"

Kang dokáže cestovat v čase a existuje hromada jeho variantů, takže je to opravdu někdo, koho nebude snadné porazit. A musí se nechat, že Marvel si vybral padoucha, který bude více než důstojným nástupcem pro Thanose (Josh Brolin) a navíc je tu ten fakt, že ho Jonathan Majors ztvárňuje na výbornou. Jako diváci se tedy opravdu máme na co těšit.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat