Producent naznačil nového Ant-Mana. Objeví se v MCU drsná agentka z Agentů S.H.I.E.L.D.? A bude čtvrtá řada The Boys poslední?


 Komiksové střípky.

Ne, tohle vás asi nezaskočí. Vzniká nová generace Avengerů, respektive role původních superhrdinů přebírá další generace. A to se týká očividně i Ant-Mana, kdy jím byl zatím Scott Lang (Paul Rudd), ale i to se změní. 

Prozradil to marvelovský producent Stephen Broussard:

"Myslím, že je to pro film Ant-Man velmi důležité, protože jde o generační film... pochodeň Ant-Mana byla předána z Hanka Scottovi a nyní k tomu v podstatě dojde v případě Cassie, která je vlastně spíše novým Ant-Manem, nežli novou Wasp, i když si tak neříká."

Film Ant-Man a Wasp: Quantumania dorazí do kin 16. 2. 2023 a prý se velmi povedl.

Vrátí se May?

Není to poprvé, co se spekuluje o tom, že by se do Marvelovského filmového universa měly vrátit některé z postav ze zábavného seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ale doufejme, že se to tentokrát potvrdí. Řeč je o tom, že bychom se mohli dočkat agentky Melinda May (Ming Na-Wen) a to v seriálu Secret Invasion

V jednom z nových klipů totiž Nick Fury (Samuel L. Jackson) pronesl: "Kavalérie je na cestě," a Kavalérie je přezdívka, kterou dostala právě May. Samozřejmě to může být náhoda a slovo kavalérie bylo použito v jiné souvislosti, ale bylo by fajn se dočkat návratu Melindy May.

The Boys se neloučí

Komiksový seriál The Boys/Banda je parádní politicky nekorektní podívanou, která slaví velké úspěchy. Nicméně se občas mluví o tom, že chystaná čtvrtá řada by mohla být poslední, což spoustu lidí vyděsilo. Zbytečně, tvůrce seriálu Eric Kripke se nechal slyšet, že seriál bude pokračovat. 

Zdroj: Inverse, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat