Kdy se začne natáčet čtvrtý Captain America. Potitulkové scény Ant-Mana jsou šílené. A hledá se nový představitel Batmana


 Komiksové střípky.

Dočkáme se čtvrtého filmu Captain America s podtitulem New World Order, premiéru bude mít 2. 5. 2024, ale zatím nebylo známo datum začátku natáčení. Nyní se ozval představitel nového Kapitána Ameriky Anthony Mackie, který prozradil následující:

"Začínáme za dva měsíce? Březen... Ano, za v rámci dvou měsíců, co je nyní za měsíc? Začínáme za měsíc, moje chyba. Není leden. Začínáme za měsíc. Odstartujeme to a všichni se připravují a chystají."

Za pár týdnů tedy začne natáčení a je jasné, že se začne objevovat více a více informací.

Šílené potitulkové scény

Bylo potvrzeno, že v Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) budou dvě potitulkové scény a zatím nevíme, co v nich bude, ale podle lidí, kteří už novou marvelovku už viděli jsou nejen velmi důležité, ale kromě toho také velmi divoké a šílené. Co to konkrétně znamená, to se dozvíme zanedlouho...

Nový Batman

Možná víte, že se mluví o návratu George Clooneyho do role Batmana. To ale nový spolušéf DC Studios James Gunn striktně popřel a potvrdil, že se hledá nový představitel (pro hlavní dějovou linku DC Universe, Robert Pattinson zřejmě bude Netopýřího muže také dál ztvárňovat, ale v samostatných projektech).

Zdroj: Yahoo Entertainment, The Direct, Twitter


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat