The Last of Us: Sledovanost první epizody překonala 22 milionů diváků. A je pravda, že se chystá třetí hra?


 Co na to tvůrce předchozích dvou?

Je to jen chvíle, co bylo oznámeno, že vznikne druhá řada videoherního seriálu The Last of Us, což není překvapením, protože první i druhá epizoda první řady si vedly u diváků skvěle. Aktuálně dokonce vyšlo najevo, že si úvodní díl dosud pustilo 22 milionů diváků (v TV i na streamovací službě HBO Max), což je dechberoucí číslo. 

V případě The Last of Us se také začalo řešit to, že údajně pracuje na třetím herním dílu. K tomu se vyjádřil tvůrce původních dvou her a spolutvůrce seriálu Neil Druckmann:

"Náš přístup je stejný jako v případě druhé části, což je to, že pokud budeme schopni přijít s přesvědčivým příběhem, který bude mít univerzální poselství a prohlášení o lásce - stejně jako tomu bylo v případě první a druhé hry - poté odvyprávíme příběh. Pokud nebudeme schopni s něčím přijít, máme velmi silný závěr druhé části a to bude [definitivním] koncem."

Zatím to tedy nevypadá, že by se pracovalo na The Last of Us Part III, ale co není, může být. Na druhou stranu, Druckmann prozradil, že na ně Sony netlačí, což je dobře, protože by byla škoda, pokud by vyšla další hra, aniž by o to tvůrci vlastně stáli.

Zdroj: GameFragger, Buzzfeed, Naughty Dog/Sony Entertainment (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat