K nehodě s pluhem došlo ve chvíli, kdy se Jeremy Renner snažil ochránit svého synovce

 

Je to opravdu hrdina. 

Jak asi víte, před několika týdny došlo k vážnému zranění herce Jeremyho Rennera, kterého přejel sněžný pluh. Jeremy skončil v nemocnici, nyní už je v domácí péči, ale čeká ho dlouhá rekonvalescence. A aktuálně se objevily informace o tom, co se během nehody dělo. 

Nabídl je nevadský úřad šerifa:

"Sněžný pluh Pistenbully začal klouzat, což vedlo k tomu, že Renner vystoupil z vozidla bez toho, aniž by ho zajistil pohotovostní brzdou. Přestože Pistenbully mělo nějaké mechanické problémy, věří se, na základě naší inspekce mechanických prvků, že zatažení za brzdu by zabránilo Pistenbully v tom, aby jelo dál. Když se Renner pokusil zastavit nebo odklonit Pistenbully, aby zabránil zranění (svého synovce), byl vtažen pod vozidlo a přejet... Obával se toho, že Pistenbully zasáhne (jeho synovce), takže se pokusil ho zastavit nebo odklonit..."

Samozřejmě se najdou zlé jazyky, které budou hlásat, že Jeremy měl zatáhnout za brzdu, což je sice pravda, ale v podobě vypjatých situacích, kdy hrozí nebezpečí vašim milovaným, je někdy obtížné chovat se úplně racionálně. 

Důležité je, že Rennerův synovec v pořádku a Jeremy už není v kritickém stavu. 

Zdroj: CNN, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat