Strážci Galaxie Volume 3: Adam Warlock nebude hrdinou. Detailní pohled na jeho kostým. A proč do téhle role nebyl obsazen Cruise


 James Gunn se rozpovídal o očekávané marvelovce.

Letos se rozloučíme s týmem Strážců Galaxie, jak ho známe (a také s jejich tvůrcem Jamesem Gunnem, který odchází k DC). A bude to rozloučení ve velkém stylu. Ve třetích Strážcích Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) se objeví dlouho očekávaný Adam Warlock (Will Poulter), ale nebude to klasický hrdina. To prozradil právě Gunn:

"Je to trochu komplikovanější. Ale určitě to není kladná postava. Uvidíme dětskou formu Warlocka, který vzejde ze zámotku a životu nerozumí. Je v podstatě dítě."

Mimochodem, v případě Warlocka se v minulosti mluvilo o tom, že by ho mohl ztvárnit Tom Cruise. Gunn se ale pro tohoto herce nerozhodl a vysvětlil proč:

"Lidé online říkali, 'Oh, Tom Cruise by měl být Adamem Warlockem...' Chtěl jsem někoho, kdo je mladistvý a chtěl jsem osobu, která zvládá dramatické i komediální prvky a to nejen pro tento film, ale s tím, že Marvel použije Adama Warlocka i v budoucnosti... Mohl by se stát opravdu důležitou postavou."

Tom je ve vynikající fyzické formě, ale je mu už 60 let a přece jen, pokud bude Adam Warlock (a dá se s tím počítat) dlouhodobou součástí Marvelovského filmového universa, je asi vhodnější mladší herec a Willovi je teprve 29 let.

Navíc mu role Warlocka sedne, to je jasné z následující fotografie. 

Zdroj: Empire Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat