Po neúspěchu Black Adama se Dwayne Johnson rozpovídal o selhání

 


Upřímné vyjádření. 

Dwayne Johnson měl být jednou z velkých nových hvězd DC, ale jeho film Black Adam (2022) se příliš nepovedl a finančně vysloveně nezabodoval. Dwayne samozřejmě projekt intenzivně bránil a brání, ale aktuálně se (obecně) rozpovídal o selhání:

SOUVISEJÍCÍ: DWAYNE JOHNSON SE PRÝ SNAŽIL VÝRAZNĚ OVLIVNIT SMĚR DC

"Ale život mě naučil to, že touha být slavným, touha uspět nebude nikdy tak mocná, jako mít žaludek na to přijmout selhání. A to já miluji, protože když se ohlédnu zpět do každé části mého života a stejně tak v současnosti... podívejte, jsem Tyrannosaurus Rex, je mi 58 000 let, ale stále to tak mám. A to mě vede. Mám prostě žaludek na to vypořádat se s častým selháním. A to motivuje má rozhodnutí. Dovoluje mi to dělat velké kroky. A někdy mi dají zabrat. Některé nevyjdou. A některé ano. Vždy tak budu dávat přednost instinktu před touhou."

Rock nezmínil přímo Black Adama, ale s ohledem na to, že ten se aktuálně hodně řeší se to jistě vztahuje i k němu. A ano, nutno přiznat, že Dwayne má na kontě jak velké úspěchy, tak určitá selhání, ale očividně je to onen typ, který se vždy zvedne, když je sražen na zem. 

Zdroj: Twitter, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat