Nezabil jsem tě už? ptá se Kang Ant-Mana. Odmítnutý vzhled Black Widow s krátkým sestřihem. A představitel Shazama čelí kritice


 Komiksové střípky.

Už 16. 2. 2023 dorazí do kin film Ant-Man a Wasp: Quantumania a nově se objevila upoutávka, která kromě pár zatím neviděných záběrů obsahuje i velmi zajímavé prohlášení Kanga (Jonathan Majors) směrem k Ant-Manovi (Paul Rudd): "Nezabil jsem tě už předtím?" 


Pro film Black Widow (2021) se zvažovalo několik různých vzhledů hlavní hrdinky v podání Scarlett Johansson a jeden z nich měl i výrazně kratší účes, než jsme u Black Widow zvyklí. Nakonec použit nebyl, ale můžete si ho nyní prohlédnout. 

Zdroj: Marvel's Black Widow: the Art of the Movie


Shazama ztvárňuje sympatický herec Zachary Levi, který je obvykle někým, kdo je obecně přijímám velmi pozitivně, ale teď se dočkal poměrně velké kritiky poté, co na status jednoho konspiračního teoretika na Twitteru, který napsal: "Souhlasíte, nebo ne s tím, že je Pfizer skutečným nebezpečím pro svět?" reagoval: "Rázné ano."

To se dočkalo kritiky a je otázkou, jestli se to bude líbit společnosti Warner Bros. Discovery s tím, že brzy bude premiéra Shazam! Hněv bohů (do kin dorazí 16. 3. 2023) a podobná negativní "reklama" asi není něco, o co stojí bez ohledu na to, že není jasné, jestli herec chtěl vyjádřit svůj názor spíše na velké farmaceutické firmy (mezi které Pfizer patří) nebo cílí přímo na vakcíny.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat