Co bylo ve vystrižených scénách z Black Panthera 2. A v Black Widow měl být velký odkaz na Thora


 Komiksové střípky.

Jak určitě víte, v Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) se objevila i Riri Williams/Ironheart a právě její představitelka Dominique Thorne se rozpovídala o scénách, které byly z filmu odstraněny. Konkrétně další momenty, kdy byla ona a Shuri (Letitia Wright) v zajetí:

"Mnoho z těchto momentů v jeskyni bylo určitě silných, šlo o momenty, kdy jsme si já a Shuri budovaly vztah. Bylo to určitě poprvé... Očividně víme, že je spojuje neuvěřitelná brilantnost, ale tohle bylo... tohle v jeskyni bylo poprvé, kdy si obě uvědomily, 'Ty mluvíš mou řečí. Dobře, nemusím se před tebou usměrňovat. Nemusím se krotit. Můžeme se rovnou zaměřit na jádro problému."

Obě slečny patří k nejchytřejším jedincům v Marvelovském filmovém universu, takže není divu, že si rozumějí. Co se týče návratu Shuri, určitě k němu dojde, ale nevíme kdy a kde, Riri uvidíme v jejím vlastním seriálu Ironheart.

Variace na Thorovo kladivo

Ve filmu Black Widow (2021) byla záporačkou Taskmaster (Olga Kurylenko), která umí kopírovat pohyby ostatních a používá i určité předměty odkazující na jiné postavy. A podle nově uveřejněných obrázků mezi nimi mělo být i kladivo připomínající Thorův Mjolnir. 

Jeho název byl Taser-Hammer a byť samozřejmě nebylo tak mocné jako Mjolnir, concept arty ukazují, že dovedlo napáchat slušnou škodu.


Zdroj: Marvel´s Black Widow: The Art of the Movie

Zdroj: Puffs, Marvel Studios (úvodní foografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat