Avengers: The Kang Dynasty - Scenáristu znervóznilo cestování v čase v Avengers: Endgame


 Proč?

V Avengers: Endgame (2019) mělo cestování v čase důležitou roli a byla nastavena vcelku zajímavá pravidla, která se ho týkají. A cestovat v čase se bude i v případě filmu Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025). 

Přece jen, Kang (Jonathan Majors) je padouchem, jehož hlavní zbraní je právě cestování v čase. A kvůli Endgame je scenárista The Kang Dynasty Jeff Loveness trochu nervózní:

"Jsem trochu nesvůj kvůli tomu, že se v Endgame tolik cestovalo v čase, protože ho [Kanga] kvůli tomu musíte možná udělat ještě rozmáchlejším, možná trochu víc rozmáchlým do nitra Multivesmíru, [zaměřit se na] dimenzionalitu této postavy, neomezenou svobodu, kterou má a současně být naprosto oproštěn od času a sám sebe. Rozpadne se vše znovu, protože to může zničit další jeho verze? Jaký smysl má vybudovat Řím, pokud ho zničíte další den, protože chcete mít vlastní Řím?"

Cestování v čase je velmi náročná disciplína, není vůbec ojedinělé, že scénář udělá nějaký kiks v logice, tak doufejme, že v tomto případě nebudou žádné, nebo jich bude minimum.

Zdroj: SFX Magazine/The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat