Upoutávka na dokument o Stanovi Lee. Proč T'Challa nezemřel v boji. A zřejmě se vrátí Hulkova láska


 Komiksové střípky.

Těžko si představit, jak by vypadal (nejen) komiksový svět bez Stana Lee, který je tvůrcem nebo spolutvůrcem některých nejproslulejších komiksových postav a týmů. 

Stan Lee už bohužel není mezi námi, nicméně se na něj rozhodně nezapomnělo a 28. 12. 2022 by oslavil sté narozeniny. A u této příležitosti Marvel oznámil dokument o téhle komiksové ikoně pro streamovací službu Disney+ nazvaný jednoduše Stan Lee. 

Rovnou zveřejnil i krátkou upoutávku, ale nebylo prozrazeno, kdy konkrétně se dočkáme, byl odhalen jen rok a to 2023.

V Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) jsme se dozvěděli, že T'Challa (Chadwick Boseman) zemřel. Konkrétně podlehl nemoci, což některé překvapilo a ptají se na to, proč nepadl hrdinskou smrtí v boji. K tomu se vyjádřil režisér a spoluscenárista Ryan Coogler:

"Pokud by někdo jiný odstranil T'Challu, Shuri by šla po téhle osobě. Chtěli jsme, aby šlo o situaci, kdy jediné místo, kam se mohla vydat, bylo její nitro."

Druhý Black Panther neměl být tedy filmem jen o pomstě, ale o tom, jak se vypořádat se ztrátou a smutkem. 

Vrátí se Betty Ross?

Už několikrát se spekulovalo o tom, že se v hrané podobě vrátí Betty Ross v podání Liv Tyler, ale zatím k tomu nedošlo. Viděli jsme ji dosud jen v Neuvěřitelném Hulkovi (2008), ale možná se to změní. Tvrdí to zdroj MyTimeToShineHello, který ale neposkytl žádné detaily, pouze informaci, že se jí znovu dočkáme. Kdy a kde? To zatím není jasné.

Zdroj: The New York TimesMyTimeToShineHello, Disney +/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat