Robert Downey Jr. se prý neobjeví jen v marvelovce Secret Wars, ale i v Armor Wars. A Ben Affleck zřejmě jednal o roli u Marvelu


 Komiksové střípky.

Tony Stark/Iron Man Roberta Downey Jr. se velkolepě rozloučil v Avengers: Endgame (2019), ale jak víme, v komiksových projektech nemusí být smrt definitivní a tak se čím dál častěji spekuluje o jeho návratu. Ať už je řeč o tom, že namluví umělou inteligenci nebo bude přímo k vidění (což v případě existence Multivesmíru půjde snadno vysvětlit). 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL PRÝ PŘÍLIŠ NEVĚŘIL V ÚSPĚCH IRON MANA

To, že by se měl Robert vrátit do Marvelovského filmového universa potvrzuje i zdroj MyTimeToShineHello, který přišel s tím, že Iron Mana uvidíme nejen v Avengers: Secret Wars (premiéra 30. 4. 2026), ale měl by mít cameo i ve filmu Armor Wars

A spousta fandů jistě doufá, že Marvel obě informace potvrdí, byť asi nebude málo těch, kteří by preferovali, aby byla respektována oběť Iron Mana ze zmíněné Endgame.

Ben Affleck marvelovským padouchem

Benu Affleckovi rozhodně nejsou komiksové role cizí. Kromě toho, že ztvárňoval Batmana u DC, si zahrál i marvelovského hrdinu Daredevila. Součástí Marvelovského filmového universa ale zatím není, což by se ale mohlo změnit. 

Podle všeho jedná o roli Daria Aggera, což je v komiksu šéf neblaze proslulé společnosti Roxxon Energy Corporation a kromě toho má schopnost změnit se v minotaura. Zatím bylo řečeno jen to, že by se mohl objevit v nadcházejícím projektu, ale nebylo upřesněno kterém.

Zdroj: MyTimeToShineHello (I, II)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat