Představitel Cyborga se pustil do nového vedení DC Studios. A James Gunn prohlásil, že nedojde k přeobsazení všech DC postav

 


Komiksové střípky.

Přestavitel Cyborga Ray Fisher v minulosti velmi rázně kritizoval vedení Warner Bros. a DC za to, že údajně nechalo Josse Whedona (dohlížel na část natáčení Justice League), aby se na place choval toxicky. 

Ovšem, zdá se, že Fisherovi nevoní ani nové vedení v DC Studios, konkrétně James Gunn. Na jeho adresu herec prohlásil:

"Způsob, kterým James Gunn používá předstírané milosrdenství na Twitteru je opravdu zábavný. To, že se zastal Josse Whedona, poté použil pseudoomluvu a následně to smazal předtím, než získal novou práci u DC je velké ne.

Odmítnout se omluvit za toxické chování se zdá být požadavkem pro práci u WB/DC."

James Gunn si to ale nenechal líbit a reagoval následovně:

"VŠECHNY mé tweety se automaticky smažou každých pár měsíců, Rayi, nemá to nic společného s mými tweety tobě."

Situace je opět velmi napjatá a nepomáhá tomu ani to, že chce Gunn a jeho kolega Peter Safran restartovat DC Universum. Někteří fandové Snyderverse se s tím nemohou smířit, ale Gunn byl na něco podobného připraven:

"Jedna z věcí, kterých jsme si Peter & já byli vědomi, když jsme přijímali práci ve vedení DC Studios bylo to, že určitá minorita lidí online možná bude, no, mírně řečeno vzteklá a nevrlá."

Což je, například kvůli tomu, že údajně bude přeobsazeny oblíbené postavy od DC, ovšem Gunn k tomu poznamenal:

"Stále vídám statusy o téhle nepravdivé teorii. Nepřeobsadíme všechny vyjma Sebevražedného oddílu."

Další detaily ale k tomu nedodal, není tedy jasné, kdo všechno bude nahrazen a kdo ne a matoucí je i zmínka o Sebevražedném oddílu. Máme očekávat to, že úplně novým tým, nebo tým složený z přeživších ze Sebevražedného oddílu z roku 2021, ale s jinými herci? To aktuálně vysvětleno nebylo. Dá se ale tušit, že se bude objevovat více a více informací o novém směřování DC Universe.

Zdroj: Twitter (I, II,), DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat