Black Adam není součástí první fáze DC Universa, potvrdil Rock. A do filmu prý bylo "napumpováno" plno peněz kvůli negativním prvotním reakcím

 


Black Adam zřejmě nebude jedním pilířů nového DC Universa.

Určitou dobu to vypadalo, že bude postava Black Adama (Dwayne Johnson) jedním z nových pilířů DC Universa a premiérové tržby jeho prvního hraného filmu vypadaly relativně dobře bez ohledu na ne úplně oslavné recenze. 

SOUVISEJÍCÍ: SEZNAM HERCŮ, KTEŘÍ ÚDAJNĚ OPUSTÍ DC

Ovšem, v následujících týdnech zájem diváků odpadl výrazněji, než se předpokládalo a zdá se, že film nebude výdělečný. A to stál velmi slušnou sumu. Údajně 260 milionů dolarů. 

Původní plán byl sice 190 milionů dolarů, ale přetáčky si měly vyžádat dalších 70 milionů dolarů, což není úplně běžná suma. A důvodem mělo být to, že během testovacích projekcí se komiksovka příliš nelíbila, takže se to tvůrci snažili zachránit, což vyšlo na zmíněných 70 milionů dolarů. 

Ale ani to nestačilo, alespoň soudě podle recenzí a toho, co už bylo zmíněno, tedy nepříliš oslnivých ekonomických výsledků. 

Není tak divu, že se začalo spekulovat, že Black Adam nebude jednou z vůdčích osobností nového DC Universa, dokonce se mluvilo o tom, že bude Black Adam přeobsazen. 

To ale DC ani Dwayne Johnson nepotvrdili, ovšem druhý zmíněný se nechal slyšet:

"James Gunn (jeden z nových šéfů DC Universe, pozn. redakce) a já jsme si promluvili a Black Adam nebude v jejich první kapitole příběhu. Nicméně, DC a Seven Bucks (produkční společnost, kterou Johnson spoluzaložil, pozn. redakce) souhlasily, že prozkoumají nejhodnotnější způsoby, jak využít Black Adama v budoucích multivesmírných kapitolách DC."

Není tedy úplně jasné, co bude s Black Adamem dál, ale zatím to nevypadá, že se v blízké budoucnosti dočkáme jeho návratu. Nicméně, Gunn se nechal slyšet, že se nemůže dočkat další spolupráce se Seven Bucks.

Zdroj: THR, Twitter, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat