Patty Jenkins prý výrazně přispěla nejen ke zrušení Wonder Woman 3, ale i nového filmu Hvězdné války. Tvůrkyně to ale striktně odmítá.


 Údajně s ní nebyla zrovna lehká spolupráce. 

Patty Jenkins natočila první dva díly Wonder Woman a měla i třetí, nicméně nedávno vyšlo najevo, že byl film zrušen. Předpokládalo se, že je to z důvodu výrazných změn v DC Universe, ale následně se objevily zprávy, že problémy byly už předtím a Patty prý rázně prosazovala svou vizi a nehodlala ani o píď ustoupit požadavkům vedení Warner Bros. Discovery, které navrhovalo určité změny. 

SOUVISEJÍCÍ: V DC UNIVERSE PROBÍHAJÍ VELKÉ ZMĚNY

Nyní zazněly informace týkající se toho, že Patty minimálně částečně přispěla i k tomu, že pravděpodobně nevznikne filmu Star Wars: Rogue Squandron ze světa Hvězdných válek. Podle specialisty na filmových byznys Jeffa Sneidera není spolupráce s Jenkins zrovna příjemná:

"Něco o Patty Jenkins jsem slyšel. Slyšel jsem, že je spolupráce s ní noční můrou. Je mi to líto, nesnáším být člověkem, který kritizuje ženu... Ale poslouchejte, řekl jsem to i o spoustě mužských režisérů. Slyšel jsem, že vše, co odevzdala v případě Wonder Woman 3 bylo chaotické. A slyšel jsem, že [Star Wars Rogue Squadron] bylo chaotické."

Oficiálně nebyl film Rogue Squadron zrušen, ale byl stažen ze přehledu premiér společnosti Disney a příliš se nepočítá s tím, že se ho v dohledné době dočkáme. Je to škoda, protože pokud by byl film stejně dobrý jako hra, určitě by to udělalo mnoha lidem radost.

Mimochodem, Patty se k celé situaci vyjádřila a odmítá svou vinu. Zveřejnila dlouhé vyjádření. Můžete si ho (v AJ) přečíst, ale stručně řečeno filmařka upozornila, že od Rogue Squandron odešla kvůli Wonder Woman 3 a odmítla i to, že kvůli ní nebude právě zmíněná komiksovka. Trvá si na tom, že od DC filmu neodešla a byla otevřena jednání (o případných změnách). Dále pak vyjádřila svou vděčnost nad tím, že mohla na Wonder Woman pracovat. 

Zdroj: The Hot Mic, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat